Колеги,какви точно са крушките на габаритите? Питам защото трябва да разкачя ксенона да за видя точно,а така ще стане по-бързо и ще избегна неудобството 2 пъти да разкачам.Искам да си поръчам диодни габарити и се чуде какви точно трябва да взема,с цокъл без цокъл дали са някакви по-спесифични и тн.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Габарити.
Collapse
X
-
Аз бих ти предложил изобщо да не ги пипаш.
1. С ксенона каквито и габарити да сложиш все е тая, изглеждат гадно.
2. Силно вероятно е да ти свети лампата на чек панела че имаш изгорял габарит.
3. Рефлекторите са изгорели и стопени и не е сигурно колко голямо парче ще се отчупи заедно с крушката която вадишAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеГабаритите са без цокъл. За диодните ако поръчваш от тези, няма да станат. Пробвах и не влизат.
П.П. - цената им е дооооста завишена на тия от снимката...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЕ как да се влизат тези - аз съм с подобни и всичко е точно. Единствено чек-а за габарити се оплаква, но като знаеш от какво е, не е проблем. За ксенона си сложих такива, да не ми жълтее и на мен!
П.П. - цената им е дооооста завишена на тия от снимката...
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka01 Покажи съобщениеКолега би ли казал какви и от къде точно си взел.
Иначе са от ибей май... вече не помня точно
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениемоите са някакви такива -
Иначе са от ибей май... вече не помня точно
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
Първоначално публикувано от gallena Покажи съобщение6 лв са 2 комплект
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЕ как да се влизат тези - аз съм с подобни и всичко е точно. Единствено чек-а за габарити се оплаква, но като знаеш от какво е, не е проблем. За ксенона си сложих такива, да не ми жълтее и на мен!
П.П. - цената им е дооооста завишена на тия от снимката...Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
Comment